Despre castelul lupilor

Despre noi

Sub semnul Lupului, Castelul Lupilor este amplasat pe locurile genezei uneia dintre cele mai vechi legende istorice ale Romaniei.
Aici Marele Lup Alb a unit sub comanda sa toti lupii din Dacia pentru a fi de ajutor stramosilor daci in luptele ce urmau sa vina.

poza_castel_noi

Samburele de adevar al acestei legende dainuieste si azi, filmari de noapte efectuate de o echipa specializata din Italia pe Dealul Rosile, in anul 2008,surprinzand aparitii fantomatice de luptatori insotiti de lupi. Actuala cladire a Castelului Lupilor este, in fapt, rezultatul unui proces migalos de consolidare, restaurare si extindere a unui castel medieval, folosit ulterior in secolul XVIII, ca loc de cazarmare pentru ofiterii garnizoanei austro- ungare. Invaluit intr-o aura de mister medieval Castelul Lupilor este fara indoiala un reper al istoriei si ospitalitatii din Transilvania – meleagurile lui Vlad Tepes (Dracula) Principe aflat sub semnul dragonului (corp de sarpe si cap de lup).

Destinatia si-a dobandit deja recunoaterea, fiind onorata in anul 2013, cu blazonul Ordinis Equestris Vinis Europae – Ordinul CavalerilorVinului din Europa si desemnarea ca si gazda pentru legatului V – Romania. Datorita locatiei sale, Castelul Lupilor constituie o oaza de liniste sirelaxare, departe de agitatia urbana si reprezinta punctul de plecare catre cunoscute destinatii turistice – istorice, culturale, religioase, aflate in vecinatate. Castelul Lupilor pastreaza vii traditiile ospitalitatii medievale transilvanene, valori aflate in centrul preocuparilor noastre continue de a raspunde profesional si eficient asteptarilor oaspetilor nostri.

Ne mandrim cu oferta noastra de inalta calitate, atentia desavarsita la detalii si servicii de exceptie prestate cu o nota aparte de echipa hotelului, 24h din
24h.Castelul Lupilor va pune la dispozitie camere de inspiratie romantica, cu diverse tematici, restaurant, crama, sala conferinte, toate dedicate misiunii
noastre orientate spre satisfacerea celor care ne onoreaza cu prezenta.